Κατηγορίες

Βίντεο από τις εκδόσεις μας

Newsletter

Συγγραφείς

Αναζήτηση

Άγρια ζώα - Φάλαινες Τόμος 4 (DVD Παρέα με τις φάλαινες)

Έχετε έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με μία φάλαινα; Ο Φλιπ Νίκλιν ναι. Έχει αισθανθεί το σώμα του να τραντάζεται από το τραγούδι μίας φάλαινας μέσα στο νερό. Έχει δει από κοντά το πρόσωπο μιάς μεγάπτερης, που τα μάτια της είναι μεγάλα σαν πιάτα.

Περιγραφή

Έκπτωση Έκπτωση!
4,00 € Με Φ.Π.Α.

Προσθήκη σε wishlist

Εκδότης
National Geographic

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Βιβλίο:

Έχετε έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με μία φάλαινα; Ο Φλιπ Νίκλιν ναι. Έχει αισθανθεί το σώμα του να τραντάζεται από το τραγούδι μίας φάλαινας μέσα στο νερό. Έχει δει από κοντά το πρόσωπο μιάς μεγάπτερης, που τα μάτια της είναι μεγάλα σαν πιάτα. Οι φωτογραφίες του μαρτυρούν την αγάπη του γι ' αυτά τα χαριτωμένα και δυνατά θηλαστικά. Αυτός και η γυναίκα του, η Λίντα, θα σας κάνουν να λατρέψετε της φάλαινες και να θελήσετε να τις προστατέψετε, καθώς και τους ωκεανούς μέσα στους οποίους ζουν.

DVD - Παρέα με τις φάλαινες

Οι διάσημοι ερευνητες του National Geographic, εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα εργαλεία παρακολούθησης, αναλαμβάνουν το ρόλο των ντετέκτιβ και μαζί με τους μικρούς εξευνητές λύνουν πραγματικά μυστήρια από τον κόσμο των άγριων ζώων.

Σε αυτή την αποστολή ανακαλύπτουμε γιατί οι μεγάπτερες φάλαινες βγάζουν φυσαλίδες όταν έρχεται η ώρα του φαγητού.
γιατί οι γάτες έχουν τη φήμη ότί είναι επτάψυχες ενώ επίσης κρυφακούμε για να μάθουμε πώς επικοινωνούν οι ελέφαντες μεταξύ τους.

Τέλος παρακαλουθούμε το μικρό γιο του εφευρέτη της κρίτερκαμ να κάνει τεστ αντοχής στην συσκευή και μελετάμε ένα ζώο, πολύ γνώστο σε όλους μας, το σκύλο.

  • ISBN-13: 9786185035471
  • Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο
  • Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
  • Θέμα: Ζώα-Ζωολογία-Κατοικίδια
  • Σελίδες: 40
  • Χρονολογία Έκδοσης: 2013

Κάνενα σχόλιο πελάτων για την ώρα.

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Επιβεβαίωση

Αναζήτηση