Κατηγορίες

Βίντεο από τις εκδόσεις μας

Newsletter

Συγγραφείς

Αναζήτηση

 

 

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

 

Εάν επιθυμείτε να στείλετε το έργο σας στις εκδόσεις ΑΥΡΑ προς θεώρηση,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε γι τα εξής:

 

  1. Μπορείτε να αποστείλετε το έργο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: info@avrabooks.gr υπ' όψιν Εκδοτικού Τμήματος. Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλετε αντίγραφο του έργου σας (όχι το πρωτότυπο) ταχυδρομικά στη διεύθυνση Διδότου 38 , 10680 Αθήνα ή να το παραδώσετε προσωπικά στη Γραμματεία, υπ' όψιν Εκδοτικού Τμήματος.

Τα χειρόγραφα που έχουν υποβληθεί για αξιολόγηση δεν επιστρέφονται μετά την

ολοκλήρωση της διαδικασίας.

  1. Το έργο σας θα μελετήσει επιτροπή αξιολόγησης. Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας σε διάστημα εντός τριάντα ημερών το αργότερο.

  2. Οι εκδόσεις ΑΥΡΑ σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων.Γι' αυτό σας προτείνουμε να κατοχυρώσετε τα πνευματικά δικαιώματα για το έργο σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.

 

 

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΟΥ

 

 

  1. Δεκτές γίνονται μόνο οι συγγραφικές εργασίες ενηλίκων.

 

  1. Όσον αφορά τα έργα για ενήλικες, γίνονται δεκτά προς αξιολόγηση μυθιστορήματα.Δε γίνονται δεκτές προς αξιολόγηση ποιητικές συλλογές, διηγήματα, νουβέλες και θεατρικά.

 

  1. Ο ελάχιστος αριθμός δακτυλογραφημένων σελίδων για μυθιστορήματα ενηλίκων είναι 250 σελίδες με τις ακόλουθες προδιαγραφές ενδεικτικά: Γραμματοσειρά Times NewRoman, μέγεθος 12, διάστιχο 1,5.

 

  1. Τα έργα πρέπει να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα, όπου θα αναγράφονται απαραιτήτως ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο, καθώς επίσης και από μια περίληψη του βιβλίου.

 


Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Επιβεβαίωση

Αναζήτηση