Κατηγορίες

Βίντεο από τις εκδόσεις μας

Newsletter

Συγγραφείς

Αναζήτηση

 

Το βιβλιοπωλείο "ΑΥΡΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ" για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας δημιούργησαν το ηλεκτρονικό κατάστημα avrabooks.gr.


Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του avrabooks.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λ.π.

 

Η εταιρεία και το avrabooks.gr, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το avrabooks.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

 

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα ελληνικών εκδόσεων τρίτων που υπάρχουν στο avrabooks.gr έχουν ληφθεί από τη βιβλιογραφική βάση δεδομένων της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ, μιας υπηρεσίας του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.). Ως εκ τούτου, το avrabooks.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των σχετικών πληροφοριών.

 

Η χρήση του avrabooks.gr και, ειδικότερα, η χρήση των πληροφοριών και προτάσεων που περιλαμβάνονται στο δικτυακό αυτό τόπο γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη των χρηστών, οι οποίοι αποδέχονται ότι οι πληροφορίες προσφέρονται ως έχουν χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση.

 

Οι "ΑΥΡΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ" διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν οποτεδήποτε το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου avrabooks.gr και να διακόψουν το σύνολο ή μέρος αυτού χωρίς προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.


Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Επιβεβαίωση

Αναζήτηση