Κατηγορίες

Βίντεο από τις εκδόσεις μας

Newsletter

Συγγραφείς

Αναζήτηση

Άγρια ζώα - Γορίλες Τόμος 9 (DVD Απίθανοι χτίστες και ακούραστοι ταξιδευτές)

Έχετε έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με έναν τεράστιο γορίλα στα βάθη της ζούγκλας; Ο Νικ Νίκολνς ναι. Και μοιράστηκε μια ιδιαίτερη στιγμή με έναν από τους στενότερους συγγενείς μας.

Περιγραφή

Έκπτωση Έκπτωση!
4,00 € Με Φ.Π.Α.

Προσθήκη σε wishlist

Εκδότης
National Geographic

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΒΙΒΛΙΟ: Γορίλες

Έχετε έρθει ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με έναν τεράστιο γορίλα στα βάθη της ζούγκλας; Ο Νικ Νίκολνς ναι. Και μοιράστηκε μια ιδιαίτερη στιγμή με έναν από τους στενότερους συγγενείς μας. Σας κοιτάζει κατάματα με αυτά τα μάτια που μοιάζουν τόσο...ανθρώπινα. Ο φωτογράφος του National Geographic Νικ Νίκολς ΄σας φέρνει σε επαφή με τους γορίλες και σας εξηγεί γιατί το φυσικό περιβάλλον όπου ζουν κινδυνεύει και πρέπει να σωθεί.


DVD: Απίθανοι χτίστες και ακούραστοι ταξιδευτές

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο από το σπίτι σου, ειδικά αν το έχεις φτιάξει ο ίδιος. Τα ζώα δεν χρειάζονται εκσκαφείς και μπουλντόζες για να κατασκευάσουν το σπίτι τους, γιατί έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία...πάνω τους! Οι κάστορες χρησιμοποιούν τα δόντια τους, οι πολικές αρκούδες σκάβουν με τα νύχια τους και κανένα τρυπάνι δεν μπορεί να συναγωνιστεί το ράμφος του τρυποκάρυδου. Ακόμη, ο Σβούρας ακολουθεί τους ειδικούς στη μετανάστευση, όπως τα γκνου και τους κύκνους της τούνδρας.

  • ISBN-13: 9789185035549
  • Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο
  • Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
  • Θέμα: Ζώα-Ζωολογία-Κατοικίδια
  • Σελίδες: 40
  • Χρονολογία Έκδοσης: 2013

Κάνενα σχόλιο πελάτων για την ώρα.

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Επιβεβαίωση

Αναζήτηση