Κατηγορίες

Βίντεο από τις εκδόσεις μας

Newsletter

Συγγραφείς

Αναζήτηση

Λεξικό Της Ελληνικής Γλώσσας

Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας-ΕΡμηνευτικό,Ορθογραφικό.

Περιγραφή

Έκπτωση Έκπτωση!
15,00 € Με Φ.Π.Α.

45,00 € Με Φ.Π.Α.

Προσθήκη σε wishlist

Εκδότης
Ρίζος Γιάννης

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μετά από μόχθο επτά ετών που κατέβαλαν οι συνεργάτες του παρόντος λεξικού, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε στην κυκλοφορία ένα πνευματικό έργο πλήρες και συνάμα ενημερωμένο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού του 21ου αιώνα.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τύχει της καλύτερης αποδοχής από το σημερινό αναγνώστη είτε Έλληνα είτε ξένο και της ευνοϊκής κριτικής των ειδικών στα γλωσσικά πράγματα.
Ευελπιστούμε ότι το λεξικό μας θα χρησιμεύσει ως ένα δυνατό γλωσσικό εργαλείο στα χέρια του κάθε ατόμου που διψά για μάθηση, του μαθητή της στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης, του φοιτητή, του σπουδαστή των βαθμίδων της εκπαίδευσης, του επιστήμονα, του συγγραφέα, του πολιτικού, του δημοσιογράφου ή του κάθε απλού πολίτη.
Σύγχρονο και χρηστικό το λεξικό μας στοχεύει στην περιγραφή και ερμηνευτική ανάλυση του λεξιλογίου που χρησιμοποιεί ο σημερινός Έλληνας, μορφωμένος ή μη, με σκοπό να τον βοηθήσει να μάθει, να κατανοήσει τη γλώσσα του σε βάθος ώστε να την ομιλεί και να τη γράφει σωστά. Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνεται με την επιμελημένη κατάρτιση του λημματολογίου, τη σαφή και ακριβή ερμηνεία των λημμάτων την οποία και τεκμηριώνει η παράθεση παραδειγμάτων, φράσεων, η παράλληλη αναφορά ταυτοσήμων, συνωνύμων και αντιθέτων, καθώς και η ετυμολογική ανάλυση των λέξεων.

  • ISBN-13: 978-960-880-423-4
  • Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο
  • Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
  • Σελίδες: 1594
  • Χρονολογία Έκδοσης: 2004

Κάνενα σχόλιο πελάτων για την ώρα.

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Επιβεβαίωση

Αναζήτηση